Over mij

Ik ben Angelique Versluis, klachtenbehandelaar en (sport)masseur

In 2009 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Na vele jaren in de revalidatiesector werkzaam te zijn geweest ben ik sinds november 2021 werkzaam als zelfstandig ergotherapeut in de 1e lijn. Gedurende mijn loopbaan als ergotherapeut heb ik mij gespecialiseerd in (complexe) orthopedie, chronisch pijn en hand- arm- en schouderproblematiek.

In de functie van ergotherapeut is mijn fascinatie voor en kennis over het menselijk lichaam alleen maar groter geworden dan het al was. Het meest waardevolle wat ik uit de revalidatie heb meegenomen is een holistische kijk. Ieder mens is uniek en het is altijd een samenspel tussen lichaam, geest en omgevingsfactoren. Daarnaast vormen de houding- en bewegingsadviezen, in relatie tot het dagelijks handelen, die ik veelvuldig geef als ergotherapeut een mooie aanvulling op het werk als (sport)masseur en klachtenbehandelaar.

Na zelf een stressvolle periode doorgemaakt te hebben waarbij ik last kreeg van hoofdpijnklachten heb ik ondervonden hoeveel een massagebehandeling kan betekenen voor ontspanning en herstel. Hierdoor werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en heb ik in 2015 een scholing klassieke massage gevolgd.

Voor mij was dit niet genoeg. Leergierig als ik ben wilde ik meer weten en meer kunnen. Ik heb mezelf in de daarop volgende jaren steeds verder ontwikkeld als masseur door mijn kennis en vaardigheden te vergroten. De scholingen die ik heb gevolgd zijn:

Klassieke massage

Medical taping

Triggerpoint therapie

Sportmassage (NGS gecertificeerd)

Libosan therapie (tennisarmtherapie, tafelspecialisatie, manuele bekken- en wervelcorrecties)

Hotstone massage

In 2019 ben ik gestart als freelance (sport)masseur. Door het werk als freelancer werd mijn gevoel bevestigd;

Mijn passie en missie is om mensen te helpen van belemmerende klachten af te komen en de klachten weg te houden.  

Met deze missie in gedachten heb ik vanaf 1 januari 2021 mijn eigen massagepraktijk aan huis gestart.