Over mij

Ik ben Angelique Versluis, klachtenbehandelaar en (sport)masseur

In 2009 ben ik als ergotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heb daarna gedurende 10 jaar, met veel plezier, gewerkt bij revalidatiecentrum de Hoogstraat. Al die jaren heb ik gewerkt binnen de (complexe) orthopedie, chronisch pijn en hand- arm- en schouderproblematiek.

In deze baan is mijn fascinatie voor en kennis over het menselijk lichaam alleen maar groter geworden dan het al was. Het meest waardevolle wat ik uit de revalidatie heb meegenomen is een holistische kijk. Ieder mens is uniek en het is altijd een samenspel tussen lichaam, geest en omgevingsfactoren. Daarnaast vormen de houding- en bewegingsadviezen, in relatie tot het dagelijks handelen, die ik veelvuldig heb gegeven een mooie aanvulling op het werk als (sport)masseur en klachtenbehandelaar.

Na zelf een stressvolle periode doorgemaakt te hebben waarbij ik last kreeg van hoofdpijnklachten heb ik ondervonden hoeveel een massagebehandeling kan betekenen voor ontspanning en herstel. Hierdoor werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld en heb ik in 2015 een scholing klassieke massage gevolgd.

Voor mij was dit niet genoeg. Leergierig als ik ben wilde ik meer weten en meer kunnen. Ik heb mezelf in de daarop volgende jaren steeds verder ontwikkeld als masseur door mijn kennis en vaardigheden te vergroten. De scholingen die ik heb gevolgd zijn:

Klassieke massage

Medical taping

Triggerpoint therapie

Sportmassage (NGS gecertificeerd)

Libosan therapie (tennisarmtherapie, tafelspecialisatie, manuele bekken- en wervelcorrecties)

Hotstone massage

Daarnaast ben ik aangesloten bij de branchevereniging voor sportmasseurs van de NGS. En heb ik ervaren collega masseurs met wie ik kennis uitwissel om up-to-date te blijven en de kwaliteit van mijn behandelingen hoog te houden.

In 2019 ben ik gestart als freelance (sport)masseur. Door het werk als freelancer werd mijn gevoel bevestigd;

Mijn passie en missie is om mensen te helpen van belemmerende klachten af te komen en de klachten weg te houden.  

Met deze missie in gedachten heb ik vanaf 1 januari 2021 mijn eigen praktijk in Houten gestart.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop je snel te zien in mijn praktijk!